Toegevoegd aan winkelmandje

HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS

Filet pur van hert in een wildroomsaus met cognac.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 18,50 / pp
ENKEL TELEFONISCH TE BESTELLEN

Ontdek meer

HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp

FEEST


HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
€ 5 / l
WILDROOMSAUS
WILDROOMSAUS
€ 9,50 / l
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
Sluiten