Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

TE BESTELLEN VANAF VRIJ 5 DEC

SUGGESTIEMENU 1

Asperge-crèmesoep


Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus
met polderpuree en Noordzee garnaaltjes


Hertenhaasje met fine champagnesaus


Warme wintergroentjes
Kroketjes


Creatief dessertbord “zoete harmonie”

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht: 10 min op 170°C in hete luchthoven

Hoofdgerecht: 20 à 30 min op 180° C in hete luchtoven


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 48 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp

FEEST


APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
€ 5 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
€ 4,50 / st
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
WITLOOFVELOUTE
WITLOOFVELOUTE
€ 5,50 / l
WILDROOMSAUS
WILDROOMSAUS
€ 9,50 / l
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st