Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

TE BESTELLEN VANAF VRIJ 5 DEC

SUGGESTIEMENU 1

Asperge-crèmesoep


Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus
met polderpuree en Noordzee garnaaltjes


Hertenhaasje met fine champagnesaus


Warme wintergroentjes
Kroketjes


Creatief dessertbord “zoete harmonie”

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht: 10 min op 170°C in hete luchthoven

Hoofdgerecht: 20 à 30 min op 180° C in hete luchtoven


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 48 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp

FEEST


HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
ZOMERZON PASTA MET KIP
ZOMERZON PASTA MET KIP
€ 7,50 / pp
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
SHARING VITELLO TONATO
SHARING VITELLO TONATO
€ 27 / st
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
Sluiten