Toegevoegd aan winkelmandje

HG FAZANT A LA BRABANCONNE

Borstfilet in wildsaus afgewerkt met witloof.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Prijs
€ 15,50 / pp
ENKEL TELEFONISCH TE BESTELLEN

Ontdek meer

HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp

FEEST


SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
AP GERILDE WITTE PENS
AP GERILDE WITTE PENS
€ 6,90 / st
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st