Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st

FEEST


AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
€ 13,50 / kg