Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st

FEEST


PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
€ 13,50 / kg
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN/OPGEVULD
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN/OPGEVULD
€ 25,30 / kg
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp