Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st

FEEST


AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 11 / pp
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp