500gr gehakt
4 el parmezaan (geraspt)
500gr nieuwe aardappelen
2 courgettes
2 sjalotjes
tomatenpassata
olijfolie
2 teentjes knoflook
1 chilipeper
1 el peterselie
1 kl komijnpoeder
peper - zout
Snij de gewassen aardappeltjes in plakjes en kook ze in ongeveer 25 min beetgaar. Halveer de courgette in de lengte en hol ze uit. Snipper het sjalotje fijn.
Snipper het chilipepertje (verwijder de zaadjes) fijn. Snipper de teentjes knoflook fijn.
Hak de peterselie.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bak de gesnipperde sjalotjes, chilipeper en knoflook aan in olijfolie. Voeg er het gehakt bij en bak het rul. Breng op smaak met peper en zout, het komijnpoeder en de gehakte peterselie.
Vul de courgette met het gehakt.
Haal de aardappelplakjes even door de parmezaan, steek ze dakpansgewijs en voor de helft in het gehakt, zodat de andere helft erboven uitsteekt.
Laat 30 min bakken in de oven.
Serveer met tomatenpassata.
Laat het u smaken !