Toegevoegd aan winkelmandje

BIG MAC TACO'S

Voor de big mac saus
125 gr mayonaise
1 zoete augurk (kleine stukjes)
1 kleine ui (geraspt)
2 theelepels mosterd
½ theelepel azijn
½ theelepel paprikapoeder
½ knoflookpoeder
1 theelepel suiker
zout en peper

Voor de wraps
8 kleine wraps
500 gr gehakt
8 plakjes cheddar
gesneden bladsla of ijsbergsla
4 augurken (in dunne plakjes)
1 ui (fijn gesneden)
olie, peper, zout

Maak eerst de saus door alle ingrediënten te mengen en zet deze koud in de koelkast.
Neem een beetje van het gehakt en verdeel het over de wrap. Druk goed plat zodat je de tortilla ‘besmeerd’ hebt met een laagje gehakt.
Herhaal dit met alle wraps tot het gehakt op is.
Strooi naar smaak peper, zout over het gehakt.
Verhit een heel klein beetje olie in een koekenpan,
doe hierin de wrap met de gehakt kant naar beneden en druk goed aan.
Na een paar minuten draai je hem (hiervoor kun je het beste de pannenkoek flip methode gebruiken).
Leg een plakje cheddar op het gehakt, bak nog even kort de andere kant en je wrap is klaar.
Herhaal dit met de overige wraps.
Garneer naar smaak met salade, ui, augurk en de big mac saus.

Laat het u smaken!