Toegevoegd aan winkelmandje

HG / HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS

Filet pur van hert in een wildroomsaus met cognac.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 18,50 / pp
ENKEL TELEFONISCH TE BESTELLEN

Ontdek meer

HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
€ 15,90 / pp
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 10,50 / pp

HERFST


KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
€ 15,90 / pp
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
KVG / GARNAALCOCKTAIL
KVG / GARNAALCOCKTAIL
€ 12 / pp
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st