Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Voeg eventueel nog wat extra truffel/olijfolie toe.

KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK

Belgisch witblauw rund van eigen kweek, parmezaan, rucola, citroensap, truffelolie, fleur de sel en zwarte peper.


Bereidingswijze:

Haal de carpaccio 5 min op voorhand uit de koelkast. 


Allergenen:

Lactose
Noten

Waarborg:

Porseleinen bord €4 / pp

Prijs
€ 11 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 0,80 / st

Ontdek meer

WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
WVG / GARNAALKROKET
WVG / GARNAALKROKET
€ 12 / / 4 st
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp

ZOMER


HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
€ 4,50 / st
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 4,50 / st
PARELCOUSCOUS DELUXE
PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
ETON MESS
ETON MESS
€ 4,50 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
€ 28 / st
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l