Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

VOORJAARS MENU

Voorgerecht:
Bouillabaisse met rouille en toast

Hoofdgerecht:
Opgevuld varkenshaasje met pastrami en boursin

Gevulde polderaardappel met tuinkruidenpuree

Warme voorjaarsgroenten


Dessert
Huisbereide Crème Brûlée met rood fruit

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht - In een voorverwarmde oven 10 - 15 min op 170°C 

Hoofdgerecht -  10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.

Dessert - koud serveren, alles om te karameliseren wordt hierbij voorzien.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 30 / pp
beschikbaar van 21/02/2025 tot 16/03/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
€ 35 / pp

VOORJAARSVERWENNERIJ


AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 3,90 / l
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
HG / PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG / PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 14 / pp
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
VOORJAARS MENU
VOORJAARS MENU
€ 30 / pp
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp