Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.
Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.
Soepjes:
Kreeftensoepje met bladerdeeg
Aspergesoep met bladerdeeg
Voorgerechtjes:
Geroosterd zalmhaasje met choronsaus en Zeebrugse garnalen
Skreihaasje met gesauteerde prei, selder en wortel in witte wijnsaus
Hoofdgerechtjes:
Gebraiseerde kalfswangetjes in Rodenbach glorie
Kalkoenhaasje in romige Stroganoff
Opgevuld varkenshaasje met pastrami en philadelphia
Gevulde Charlotte aardappel met truffelgratin
Gebakken mini aardappeltjes
Puree met zongedroogde tomaatjes
Dessert:
Eton Mess
Kreeftensoepje, voor- en hoofdgerechtjes alsook de aardappeltjes in een hete luchtoven 10 min op 160°C.
Dessert op kamertemperatuur.