Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

VOORJAARS MENU

Voorgerecht:
Bouillabaisse met rouille en toast

Hoofdgerecht:
Opgevuld varkenshaasje met pastrami en boursin

Gevulde polderaardappel met tuinkruidenpuree

Warme voorjaarsgroenten


Dessert
Huisbereide Crème Brûlée met rood fruit

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht - In een voorverwarmde oven 10 - 15 min op 170°C 

Hoofdgerecht -  10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.

Dessert - koud serveren, alles om te karameliseren wordt hierbij voorzien.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 30 / pp
beschikbaar van 21/02/2025 tot 16/03/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
€ 35 / pp

VOORJAARSVERWENNERIJ


CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 10,50 / pp
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
€ 35 / pp
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4 / st
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg