Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.

PAASMENU

Voorgerecht:

Zeevruchten avontuur
(kokkels - verse garnalen - gamba's en oesters) met rouille

Hoofdgerecht:

Gegrilde kalfs entrecote met bearnaisesaus

Bundeltje van Lente: Asperges, boontjes, worteltjes en rode peper met pittig buikspek

Gevulde Charlotte aardappel met truffelgratin

Dessert:

Eton mess*
 

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht - koud serveren

Hoofdgerecht - Verwarm het vlees en de groentjes 10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.
De aardappelen 20 tal min in een voorverwarmde oven op 170°C, eventueel een 5-tal min op grillfunctie.

Dessert - koud serveren


Allergenen:

Lactose
Gluten
Schaaldieren

Waarborg:

€ 5

Prijs
€ 32 / pp
beschikbaar van 18/04/2025 tot 04/05/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
€ 35 / pp
PAASBRUNCH
PAASBRUNCH
€ 29 / pp
SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
€ 35 / pp
VOORJAARS MENU
VOORJAARS MENU
€ 30 / pp

PASEN - LENTE


SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
€ 35 / pp
PAASMENU
PAASMENU
€ 32 / pp