Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 3,50 / st
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 3,51 / st
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st

VOORJAARSVERWENNERIJ


HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
VOORJAARS MENU
VOORJAARS MENU
€ 30 / pp
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
HG / PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG / PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 14 / pp
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 3,50 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
€ 3,50 / st
BUTTERNUT SOEP
BUTTERNUT SOEP
€ 4 / l
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg