Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st

VOORJAARSVERWENNERIJ


HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
€ 12,50 / pp
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
WVG / MINI LOTTEHAASJES IN BOTERSAUSJE / MET GESMOORDE PREI
WVG / MINI LOTTEHAASJES IN BOTERSAUSJE / MET GESMOORDE PREI
€ 13 / pp
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 8,50 / l
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp