Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Min. voor 4 pers te bestellen.

TAPASSCHOTEL DELUXE

Voor een uitgebreider aperitief voor 4 a 5 pers raden wij deze leisteen aan gevuld met:
Serranoham - Pancetta magretta - Alpenham - Gambastaartjes
Saltufo fijn gesneden - Involtini van geitenkaasje met Zwarte woudham -
Kaassalade met pesto - Half zongedroogde tomaatjes -
Zuid-Afrikaanse peper met zoete kaas - Tête de moine - Salami gourmand pimienta

olijfolie -peper -zeezout - Pain d'antan mout



 


Bereidingswijze:

Bakken van het pain d'antan broodje op 140°C gedurende 10 min


Allergenen:

Lactose
Gluten

Waarborg:

Leisteen €20

Prijs
€ 11,80 / pp
Min aantal: 4 pp

Ontdek meer

TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st

VOORJAARSVERWENNERIJ


TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
ASPERGECREMESOEP
ASPERGECREMESOEP
€ 4,50 / l
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
PAASBRUNCH
PAASBRUNCH
€ 29 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp