Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

NIET te verkrijgen met Kerst en Nieuw

Hoeveel heeft u nodig?

Geschikt voor 4 personen

KNABBEL EN BABBEL BORD

Porseleinen bord gevuld met: Rosette de Lyon, kaasblokjes, Roeselaarse lange, hoofdvlees, Rilette du mans, pastrami, gerookte kaasworst en een oven-verwenbroodje. 


Bereidingswijze:

Ovenverwenbroodje bakken op 160°C gedurende 10 min


Allergenen:

Lactose
Gluten

Waarborg:

Bord €20

Prijs
€ 20 / st

Ontdek meer

AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK

FEEST


AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
€ 5,50 / st
SHARING GEROOKTE ZALM
SHARING GEROOKTE ZALM
€ 35 / st
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
WILDROOMSAUS
WILDROOMSAUS
€ 9,50 / l
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st