Toegevoegd aan winkelmandje

GEBAKKEN AARDAPPELEN


Bereidingswijze:

Opwarmen in de oven voorverwarmd voor een 15 min op 160°C - afdekken met aluminiumfolie tegen het uitdrogen.

Prijs
€ 8,50 / kg

Ontdek meer

TONGROLLETJES IN CHABLISSAUS
TONGROLLETJES IN CHABLISSAUS
€ 23,90 / kg
COQ AU VIN ARTISANAAL
COQ AU VIN ARTISANAAL
€ 14,90 / kg
ARDEENS VARKENSHAASJE IN ROZE PEPERSAUS
ARDEENS VARKENSHAASJE IN ROZE PEPERSAUS
€ 19,30 / kg
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp

HERFST


HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
HG / FAZANT A LA BRABANCONNE
HG / FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 14,90 / pp
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
€ 8 / st
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
€ 24 / st
BUTTERNUT SOEP
BUTTERNUT SOEP
€ 4 / l
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
€ 28 / st
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
€ 12,50 / pp
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st