Enkel beschikbaar in het weekend en op feestdagen.
Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.
Enkel beschikbaar in het weekend en op feestdagen.
Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.
U ontvangt alle gerechtjes per persoon in porselein geserveerd.
Soepje van aardpeer met Pancetta
Paprikasoepje met kruidenkaas
Gemarineerde zalmfilet met soja en sesam
Parelcouscous met geroosterde zeebaars
Lamskroontje met bos paddestoelen en kruidenkorst
Ardens varkenshaasje in champagnesaus
Gebakken Lottefilet, gesauteerde prei en blanke botersaus
Gratin Dauphinois
Knolselderpureetje
Pittige aardappeltjes uit de oven
Drieluik van creatieve dessertglaasjes
Soepjes, De parelcouscous met geroosterde zeebaars, de hoofdgerechtjes en de aardappelen in een heteluchtoven 10 min op 160°C.
De Gemarineerde zalmfilet met soja en sesam koud serveren.
Dessert op kamertemperatuur.