Enkel in het weekend en op feestdagen beschikbaar.
Te verkrijgen van 15 okt tot 15 dec.
Te bestellen ten laatste voor de donderdagmiddag.
Enkel in het weekend en op feestdagen beschikbaar.
Te verkrijgen van 15 okt tot 15 dec.
Te bestellen ten laatste voor de donderdagmiddag.
Boschampignonsoep met krokant spek
Gebakken hertenhaasje met Fine champagnesaus
Herfstgarnituur & Gratin Dauphinois
Drieluik van creatieve dessertglaasjes
Soep op een zacht vuur opwarmen en regelmatig in roeren.
Hertenhaasje met fine champagnesaus oven voorverwarmen op 180°C - afdekken met aluminium folie - 20 à 30 min in de oven.
Herfstgarnituur en de Gratin Dauphinois oven voorverwarmen op 180°C - afdekken met aluminium folie - 20 min in de oven de laatste 10 min de aluminiumfolie verwijderen om de aardappeltjes te laten gratineren.