Menu beschikbaar vanaf 20 sept tem 20 okt
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Menu beschikbaar vanaf 20 sept tem 20 okt
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Voorgerecht:
Gebakken kabeljauwhaasje met gebrande prei, Chablissaus & Vadouvan
Hoofdgerecht:
Opgevuld varkenshaasje in Bordelaisesaus, woudmengeling, Pastrami en 3 kazen-gratin aardappelen
Dessert
Huisbereide Crème Brûlée
Voorgerecht - In een voorverwarmde oven 10 - 15 min op 170°C
Hoofdgerecht - Verwarm het vlees en de groentjes 10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.
De gratin aardappelen 20 tal min in een voorverwarmde oven op 170°C, eventueel een 5-tal min op grillfunctie.
Dessert - koud serveren, alles om te karameliseren wordt hierbij voorzien.
Nieuwe smaken, gekende favorieten:
ontdek ons Salontafelen "Herfst" editie en ons nieuw "Puur genieten" Menu