Deze herfst editie is beschikbaar vanaf vrijd. 20 sept.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.
Deze herfst editie is beschikbaar vanaf vrijd. 20 sept.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.
U ontvangt alle gerechtjes per persoon in kleine porties in porselein geserveerd.
Soepjes:
Butternutsoepje met geroosterde pompoenpitjes
Kreeftenroomsoep
Voorgerechtjes:
Gegrilde witte pens met Luikse salade
Gebakken St. Jacobsvrucht met risotto en bosschampignons
Hoofdgerechtjes:
Gelakt buikspek met Teriyaki en spitskool
Varkenshaasje met rode wijnsaus
Kabeljauw met gesmoorde prei en vadouvan
Gratin Italienne
Kruidenaardappeltjes uit de oven
Pureetje met kruiden en spinazie
Dessert:
Trio van dessertjes: frambozenparfait, klassieke tiramisu en chocolademouse.
Soepjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Voorgerechtjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Hoofdgerecht - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Aardappelen - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Dessert - koud serveren