Menu beschikbaar vanaf 19 april.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.
Menu beschikbaar vanaf 19 april.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.
Soep:
Boschampignonsoep met krokant spek
Hoofdgerecht:
Gebakken hertenhaasje met Fine champagnesaus
Herfstgarnituur & Gratin Dauphinois
Dessert:
Drieluik van creatieve dessertglaasjes
Soep - opwarmen op matig vuur, regelmatig roeren.
Hoofdgerecht - Verwarm het vlees en de groentjes 10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.
De gratin aardappelen 20 tal min in een voorverwarmde oven op 170°C, eventueel een 5-tal min op grillfunctie.
Dessert - koud serveren
€ 5
Nieuwe smaken, gekende favorieten:
ontdek ons Salontafelen "Herfst" editie en ons nieuw "Puur genieten" Menu