Het Dugardeyn weerbericht
Do 19/09 Morgen >
Gedeeltelijk bewolkt
Helder Donderdag
Helder Vrijdag
Helder Zaterdag
Gedeeltelijk bewolkt Zondag
Afwisselende regen Maandag

Toegevoegd aan winkelmandje

MOELLEUX AU CHOCOLAT

Artikel nr - 3396

Moelleux met rood fruit voorzien.


Bereidingswijze:

Haal de moelleux voorzichtjes uit het schaaltje.
30 seconden in de micro oven indien het dessert kamertemperatuur heeft.

40 seconden in de micro oven indien het dessert uit de koelkast komt.

 


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
VERSE FRUITSALADE
VERSE FRUITSALADE
€ 17,50 / kg
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st

PROEF DE HERFST


TH MINI GARNALENCOCKTAIL
TH MINI GARNALENCOCKTAIL
€ 3,07 / st
TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 2,50 / st
GROENTESCHOTEL WARM GRILLEN incl kroketjes en saus
GROENTESCHOTEL WARM GRILLEN incl kroketjes en saus
€ 6,50 / pp
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 3,51 / st
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 3 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
WVG / GARNAALKROKET
WVG / GARNAALKROKET
€ 12 / / 4 st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 3,50 / st
Sluiten
ONTDEK ONZE NIEUWE MENU'S
ONTDEK ONZE NIEUWE MENU'S

Nieuwe smaken, gekende favorieten:

ontdek ons Salontafelen "Herfst" editie en ons nieuw "Puur genieten" Menu