Te verkrijgen van 18 april tem 21 april.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Te verkrijgen van 18 april tem 21 april.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Zachte en knapperige broodjes
-
Zuiderse gazpacho
-
Vitello tonnato
-
Quiche van gerookte zalm en asperges
-
Gebakken St.-Jacobsvrucht in een gepersilleerd botersausje en knapperig witloof
-
Geitenkaas glorie met spek en appel, gekroond met een honing-mosterddressing.
-
Rundvlees tatakifestijn met pickles en geroosterde pijnboompitten
-
Pittige Spaanse wrap: pastrami & pesto
-
Flesje rosé
-
“Eton Mess”: bosvruchten sensatie met mascarpone en aardbeiencoulis, afgewerkt met meringue en verfrissende gel van munt en limoen.
Zuiderse gazpacho: koud serveren
Vitello tonnato: koud serveren
Quiche van gerookte zalm en asperges: In een voorverwarmde oven 10 min op 170°C
Gebakken St.-Jacobsvrucht in een gepersilleerd botersausje en knapperig witloof: In een voorverwarmde oven 10 min op 170°C
Geitenkaas glorie met spek en appel, gekroond met een honing-mosterddressing: koud serveren
Rundsvlees tatakifestijn met pickles en geroosterde pijnboompitten: koud serveren
Pittige Spaanse wrap: pastrami & pesto: koud serveren
“Eton Mess”: koud serveren