Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
€ 4 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st

HERFST


TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
€ 4 / st
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
KOUD COMPLEET BBQ incl. bbq patatjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET BBQ incl. bbq patatjes, pastasalade en sausjes
€ 4,50 / pp
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
€ 8 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 4,50 / st
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st