Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Ongeveer een 300gr per volwassen persoon.

HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à25 min opwarmen in de oven op 160°c
4.Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 19,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 10,50 / pp
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 10,50 / pp
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp

HERFST


GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
€ 4,50 / st
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 10,50 / pp
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
KVG / GARNAALCOCKTAIL
KVG / GARNAALCOCKTAIL
€ 12 / pp
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st
TH MINI PAELLA
TH MINI PAELLA
€ 4 / st
WVG / MINI LOTTEHAASJES IN BOTERSAUSJE / MET GESMOORDE PREI
WVG / MINI LOTTEHAASJES IN BOTERSAUSJE / MET GESMOORDE PREI
€ 13 / pp
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 10,50 / pp
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp