Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

U kan 4 à 5 borden vullen met 1L soep.

TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES

Met 1L soep kan u 4 à 5 borden vullen.


Bereidingswijze:

Opwarmen op een licht vuurtje. Regelmatig roeren.


Allergenen:

Gluten
Prijs
€ 5 / l

Ontdek meer

WITLOOFVELOUTE
WITLOOFVELOUTE
€ 5,50 / l
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l

FEEST


VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
TARTAAR
TARTAAR
€ 5,50 / kg
AP GERILDE WITTE PENS
AP GERILDE WITTE PENS
€ 6,90 / st
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
SHARING NOORD-ATLANTISCHE ZALM DELUXE
SHARING NOORD-ATLANTISCHE ZALM DELUXE
€ 35 / st