Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Voor volwassenen mag u een 300gr pp voorzien.

HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 15,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp

FEEST


AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 5,90 / st
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
ZOMERZON PASTA MET KIP
ZOMERZON PASTA MET KIP
€ 7,50 / pp
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
Sluiten