Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 4,50 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
€ 4,50 / st
TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st

COMMUNIE - LENTEFEEST - MOEDER- & VADERDAG


TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
€ 4,50 / st
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp
GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
€ 15,90 / pp
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
ASPERGECREMESOEP
ASPERGECREMESOEP
€ 4,50 / l
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
€ 29 / st
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
TH MINI GARNALENCOCKTAIL
TH MINI GARNALENCOCKTAIL
€ 4,50 / st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp