Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 4,50 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st

COMMUNIE - LENTEFEEST - MOEDER- & VADERDAG


BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 8,50 / l
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
€ 28 / st
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
PARELCOUSCOUS DELUXE
PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st
OSSENSTAARTSOEP
OSSENSTAARTSOEP
€ 4,90 / l
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
Sluiten