Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 4 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st

COMMUNIE - LENTEFEEST - VADERDAG


TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
€ 8 / st
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
€ 4 / st
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
€ 4 / st
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st