Toegevoegd aan winkelmandje

HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Opwarmtips:
1.Oven voorverwarmen op 160°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 160°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp

FEEST


HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 5,90 / st
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
WILDROOMSAUS
WILDROOMSAUS
€ 9,50 / l
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp