Veld is aangepast.
Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje
0 items
0 totaal

vaste volumeprijzen

Van een heerlijke chateaubriand tot een supermals koteletje. Bij Dugardeyn kunt u erop vertrouwen dat u steeds het lekkerste stukje vlees voor de beste prijs kiest. Dugardeyn lanceert elke week een krantenpagina vol lekkere en straffe weekpromo's. U ontdekt ze hier of thuis in de streekkrant regio Roeselare.

In de collibijbel vindt u als klant een variatie van colli's van klein naar groot, van een waaier van burgers tot dat pure stukje rundsvlees van eigen hoeve. Alles ambachtelijk en met liefde voor het vak. U kiest, u geniet...

Daarnaast hebben wij ook nog onze volumeprijzen vanaf 3kg en 5kg. Verrassend interessant voor grote gezinnen!

Met  lekker op kamp willen we vooral de kinderen van een gezonde maaltijd voorzien tijdens de week van 'hun leven', dit aan zeer democratische prijzen en een easy-go formule voor het kookteam.

Wenst u een grote bestelling te plaatsen? Contacteer ons via mail op info@slagerijdugardeyn.be of telefonisch op 051/244 246. Wij stellen alles in het werk om uw bestelling met de nodige zorg klaar te zetten. Bij bestellingen via mail ontvangt u steeds een bevestigingsmail met uur van afhaling. De prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt, onder voorbehoud van prijswijzigingen en telefoon- en drukfouten.