Veld is aangepast.
Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje
0 items
0 totaal

Welkom, hier lees je ons verhaal

1997 Kurt Dugardeyn en Ann Pollentier vestigen zich in Roeselare en starten als jonge twintigers een eigen slagerij. Ze trekken meteen de kaart van huisgemaakte bereidingen, eigen charcuterie en kwaliteitsvol vers vlees. Goede beenham, verse pâtés, heerlijke droge worstjes, hutsepot in de winter en super barbecuevlees in de zomer. De klanten worden goed gesoigneerd.

2000 Als rasechte boerenzoon wil Kurt zelf zijn runderen kweken. Kurt kennende, laat hij er geen gras over groeien. Een paar maand later grazen Belgische witblauwkoeien vredig in de wei. De boerderij vraagt veel werk, maar levert ook wat op: topkwaliteit rundvlees aan betaalbare prijzen. Daar heeft slagerij Dugardeyn een sterk imago rond gebouwd.

2002 De winkel floreert en daarmee ook het gezin Dugardeyn. Kleine Charlotte krijgt er een zusje bij: Laurence, al heel snel zot van salami.

2005 Het assortiment breidt uit, net zoals het personeelsbestand. De ruimtes worden stilaan krap.

2009 's Nachts blijft het licht vaak schijnen op de keukentafel. Er worden gesprekken gevoerd en eindeloze tekeningen gemaakt. De Dugardeyntjes smeden plannen...

2011 Het Dugardeyn-team verhuist naar een gloednieuw pand even verderop in de Hoogleedsesteenweg. Hoge plafonds, stoer parket, verhoogde toonbanken op ooghoogte en een achterbouw met goed uitgekiende atelierruimtes waar het fijn werken is. Kurt, Ann en hun medewerkers zijn klaar om de klanten nog meer te verwennen. Hoewel de slagerij nog steeds de backbone vormt, mag je inmiddels spreken van een volwaardige foodstore.
 
2017 Het Dugardeyn-foodconcept blijft uniek! Het assortiment wordt uitgebreid met vers fruit, seizoensgroenten, verse kruiden, streekhammetjes, smeuïge kazen, tapa's, maar ook heel veel huisbereid zoets zoals chocomousses en crême brûlée. De trendy winkel van West-Vlaanderen staat elke dag opnieuw garant voor versheid, kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en klantgerichtheid. En dat smaak je!