Het Dugardeyn weerbericht
Do 22/02 Morgen >
Regen
Afwisselende regen Vrijdag
Afwisselende regen Zaterdag
Regen Zondag
Gedeeltelijk bewolkt Maandag
Afwisselende regen Dinsdag

Toegevoegd aan winkelmandje

KOKEN MET DE KIDS OP PAKJESAVOND

Een pittig worstje in bladerdeeg: wie is er niet gek op deze Vlaamse klassieker?
Perfect om op pakjesavond te eten en je kan ze samen met de kinderen op voorhand maken naar ieders smaak.

Laat het diepvriesbladerdeeg lichtjes ontdooien. Pel en snij de sjalot en de knoflook heel fijn. Verwarm de oven voor op 200°C.


Vermeng de sjalot en de knoflook met het gehakt, doe er volgens de smaak van de kids eventueel nog wat spekblokjes, salami, wat kaas bij. Voeg er het ei en het paneermeel aan toe. Kruid indien nodig bij met peper en zout. Kneed goed door.

Verdeel in 8 gelijke porties en maak er worstjes van, net zo lang als een zijde van het deegvierkantje.


Rol elk worstje in een deegvierkantje en las de randen met losgeklopte eierdooier.  Meng de rest van de eierdooier met de melk. Bestrijk er de rolletjes mee.


Leg ze op een vel bakpapier op een bakplaat. Bak ze in ongeveer 25 tot 30 min  in de oven.