Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
€ 4,50 / st
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
€ 4 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st

ZOMER


TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
ZOMERZON PASTA MET KIP
ZOMERZON PASTA MET KIP
€ 7,50 / pp
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
ETON MESS
ETON MESS
€ 4,50 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
ASPERGECREMESOEP
ASPERGECREMESOEP
€ 4,50 / l
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 4 / st
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
€ 4 / st