Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

VOORJAARS MENU

Voorgerecht:
Bouillabaisse met rouille en toast

Hoofdgerecht:
Opgevuld varkenshaasje met pastrami en boursin

Gevulde polderaardappel met tuinkruidenpuree

Warme voorjaarsgroenten


Dessert
Huisbereide Crème Brûlée met rood fruit

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht - In een voorverwarmde oven 10 - 15 min op 170°C 

Hoofdgerecht -  10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.

Dessert - koud serveren, alles om te karameliseren wordt hierbij voorzien.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 30 / pp
beschikbaar van 21/02/2025 tot 16/03/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "ROMANTIQUE"
SALONTAFELEN "ROMANTIQUE"
€ 35 / pp

PROEF DE SFEER


KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 3,90 / l
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
SALONTAFELEN "ROMANTIQUE"
SALONTAFELEN "ROMANTIQUE"
€ 35 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 3,90 / l
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
POMPOENSOEP
POMPOENSOEP
€ 4 / l
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 10,50 / pp
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
Sluiten