Deze herfst editie is beschikbaar vanaf vrijd. 20 sept. tem 1 dec.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.
Deze herfst editie is beschikbaar vanaf vrijd. 20 sept. tem 1 dec.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.
U ontvangt alle gerechtjes per persoon in kleine porties in porselein geserveerd.
Soepjes:
Butternutsoepje met geroosterde pompoenpitjes
Kreeftenroomsoep
Voorgerechtjes:
Gegrilde witte pens met Luikse salade
Gebakken St. Jacobsvrucht met risotto en bosschampignons
Hoofdgerechtjes:
Gelakt buikspek met Teriyaki en spitskool
Varkenshaasje met rode wijnsaus
Kabeljauw met gesmoorde prei en vadouvan
Gratin Italienne
Kruidenaardappeltjes uit de oven
Pureetje met kruiden en spinazie
Dessert:
Trio van dessertjes: frambozenparfait, klassieke tiramisu en chocolademouse.
Soepjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Voorgerechtjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Hoofdgerecht - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Aardappelen - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C
Dessert - koud serveren