Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

HERFST MENU

Boschampignonsoep met krokant spek
-

Gebakken hertenfilet met Fine champagnesaus
Herfstgarnituur & Gratin Dauphinois

Tarte tatin

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht - In een voorverwarmde oven 10 - 15 min op 170°C 

Hoofdgerecht -  10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.

 


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 33 / pp
BESCHIKBAAR VANAF VRIJ 3 OKTOBER

Ontdek meer

SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp

HERFST


TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
ZOMERZON PASTA MET KIP
ZOMERZON PASTA MET KIP
€ 7,50 / pp
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 4 / st
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st