Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 9 mei.

FEESTMENU

Voorgerecht:

Gerookte Schotse zalm in combinatie met asperges, hoeve-ei en krokante toast

Hoofdgerecht:

Gegrilde entrecôte van kalf met bearnaise saus

Zomerse slaatjes

komkommer met dille
tomaat met basilicum
Mesclun met witloof

 

Dessert:
Eton Mess

 

aantal dagen vooraf te bestellen 2


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 34 / pp
beschikbaar van 09/05/2025 tot 14/09/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
€ 29 / st

COMMUNIE - LENTEFEEST - MOEDER- & VADERDAG


KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
€ 29 / st