Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Voeg eventueel nog wat extra truffel/olijfolie toe.

KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK

Belgisch witblauw rund van eigen kweek, parmezaan, rucola, citroensap, truffelolie, fleur de sel en zwarte peper.


Bereidingswijze:

Haal de carpaccio 5 min op voorhand uit de koelkast. 


Allergenen:

Lactose
Noten

Waarborg:

Porseleinen bord €4 / pp

Prijs
€ 11 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 0,80 / st

Ontdek meer

WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st

HERFST


GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
€ 4,50 / st
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 8,50 / l
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st