Toegevoegd aan winkelmandje

HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Opwarmtips:
1.Oven voorverwarmen op 160°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 160°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st

FEEST


TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
SHARING GEROOKTE ZALM
SHARING GEROOKTE ZALM
€ 35 / st
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
Sluiten