Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 9 mei.

FEESTMENU

Voorgerecht:

Gerookte Schotse zalm in combinatie met asperges, hoeve-ei en krokante toast

Hoofdgerecht:

Gegrilde entrecôte van kalf met bearnaise saus

Zomerse slaatjes

komkommer met dille
tomaat met basilicum
Mesclun met witloof

 

Dessert:
Eton Mess

 

aantal dagen vooraf te bestellen 2


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 34 / st
beschikbaar van 09/05/2025 tot 14/09/2025
Min aantal: 2 st

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / st
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
MOEDERDAG & VADERDAGBRUNCH
€ 29 / st

COMMUNIE - LENTEFEEST - MOEDER- & VADERDAG


KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
TH MINI PAELLA
TH MINI PAELLA
€ 4 / st
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
Sluiten