Toegevoegd aan winkelmandje

HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Opwarmtips:
1.Oven voorverwarmen op 160°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 160°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st

FEEST


TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
€ 5 / l
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
SHARING VITELLO TONATO
SHARING VITELLO TONATO
€ 27 / st
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp